Moves

Stop de stress, laat los en blijf bewegen.

Met DITO Moves wil Liesbet een zinvol moment van bewegen organiseren waarbij alle aspecten van lichaam en geest verenigd worden.
Zij combineert in een aangename lesvorm haar kennis om je te helpen in stresssituaties je lichaam in balans te brengen, je concentratie te verhogen, … kortom een gezonde geest in een gezond lichaam te houden.

Verschillende methodes

Een les bestaat uit bewegingen en spelvormen uit verschillende methodes op aangepaste muziek in een rustige omgeving. We halen het beste eruit om te komen tot een zeer fijne balans die beantwoordt aan ieders behoeften.

Voor jong en oud

Voor kinderen en jongeren is een les opgebouwd rond een leuk thema of verhaal. Bij volwassenen wordt dit thema meer met metaforen toegepast.

Achteraf kan je met de oefeningen thuis aan de slag als bewegingstussendoortje, ter voorbereiding van proeven of sportactiviteiten, als opwarming,… of voor een dagelijks moment van ontspanning.

Het motto is “leer bewegen en beweeg om te leren”! Voor iedereen die gemotiveerd is om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.
Neem contact op

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?

Schrijf in